Ambitious about your beauty

Skønhedsprodukter af de reneste råvarer

ALLERGICERTIFICERET

Alle vores produkter er certificeret af Asthma Allergy Nordic. Vores certificering er DIN garanti for at vi tager din sundhed seriøs, og dét er vi stolte af. 

Parfumefri

Ingen af vores produkter indeholder parfume eller spor her af.

Vegansk

80% af vores produktsortiment er veganske. De sidste 20% er ikke, da vores mascaraserie indeholder bivoks.

Ambitionen

Ambitionen med LAVINDE COPENHAGEN har lige siden dag ét været at producere allergivenlige hudplejeprodukter og kosmetik uden parabener og parfume. Vi ønskede at skabe rene og effektive produkter til allergikere, gravide, ammende og de, som ønsker at passe bedst muligt på deres hud og krop.

Lyst til at læse mere? Læs “Dedikeret helt ud til fingerspidserne” HER.

Vi bestræber os altid på, så vidt det er muligt, at inkludere mindst 3 aktive ingredienser, som virker styrkende og plejende. Følelsen af velvære og kvalitet skal skinne igennem fra inderst til yderst. Så ikke blot er vores makeup allergivenligt, det indeholder også plejende vitaminer og mineraler, som eksempelvis vores mascaraer, der indeholder eyelash serum.

Vi tager ansvar

Vores ambition har fra start været meget klar; vi vil tage ansvar og udvikle allergivenlige skønhedsprodukter uden parfume og parabener. 

Vigtigheden ved en allergicertificering tog os ikke længe at indse, og derfor er alle vores produkter certificeret af Asthma Allergy Nordic.  

Vores certificeringer er DIN garanti for at vi tager din sundhed seriøs, og dét er vi stolte af. 

Passion og vilje har også gjort, at vi i dag har udviklet en række produkter, der som de første i verden har kunne blive certificeret af Asthma Allergy Nordic. 

Fokus skal være på at forbygge allergi – helt uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller resultatet af vores produkter. 

Vores nøje udvalgte ingrediensliste er let tilgængelig på vores webshop med det formål at gøre det nemt for dig at dykke ned i ingredienserne.

Lavinde Copenhagen – Ambitious about your beauty. 

Bliv klogere på vores certificering i vores blogindlæg “Har du taget et aktivt valg?” HER.

Parret bag

LAVINDE COPENHAGEN er resultatet af et både privat og professionelt partnerskab mellem Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen.

Idéen opstod i 2016, fordi parret selv manglede det, som LAVINDE COPENHAGEN i dag fremstiller: Eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.

Cecilie og Fillip sætter begge en stor ære i at tage aktiv del i hele processen - lige fra ingrediensudvælgelse og produkttest til designudviklingen og produktion.

MØD TEAMET HER

Ambitious about your beauty

PRISVINDENDE

Vi er stolte over at have fundet flere awards bla. herunder Danish Beauty Awards 2018 og 2020, Matasprisen Skønneste Grønne Partner i 2022.

CRUELTY FREE

Vores produkter er ikke testet på dyr.

OMTANKE FOR MILJØET

Alt vores yder emballage er FSC-certificeret, det vil sige at det er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt.

VELVÆRE I FOKUS

Vi har et tæt samarbejde med Kosmetik & Hygiejne Branchens fagspecialister, der sikrer at vi tager din sundhed og velvære seriøst.

Gravid eller ammende

Vores produkter indeholder ikke hormonforstyrrende stoffer eller prostaglandin, og kan derfor bruges af gravide eller ammende.

Vi anbefaler altid at kontakte egen læge, hvis du er i tvivl om brugen af vores produkter.

ET GRØNNERE STED

Vi har plantet 550 træer igennem Growing Trees Network Foundation, som vi agter at fortsætte med

BIDRAG TIL USKYLDIGE BØRN

Vi støtter Land Of Hope, som er med til at fjerne de rødder, der får overtro til at trives. Vi sikrer sammen en lysere fremtid for de udsatte heksebørn i Nigeria.

KAFFE MED GOD KARMA

En del af vores kaffe bliver købt hos Kaffe Karma, som er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Overskuddet geninvesteres, så flere socialt udsatte får mulighed for meningsfuld beskæftigelse.

MISSION

Vi udvikler en bred vifte af allergivenlige hudpleje- og kosmetikprodukter af høj kvalitet, og med et højt indhold af aktive sunde ingredienser. Det skal være muligt for alle, ligegyldig om du er allergiker, gravid, har en sart hud eller blot ønsker at beskytte din hud ved, at bruge vores produkter.

VISION

Vi vil skabe værdi for vores private- og virksomhedskunder ved at være den førende og mest innovative virksomhed i branchen, den fortrukne leverandør og den fortrukne arbejdsgiver.

VÆRDIER

Respekt for os selv
Vi ønsker at være tro mod os selv og agere med integritet, fairness og autenticitet.

Respekt for andre
Vi skal leve op til det, der bliver lovet og sikre at vores produkter lever op til forventningerne.

Respekt for fremtiden
Vi skal udvise respekt for jordens fremtid, og til de kommende generationer.

FIND OS PÅ INSTAGRAM
@lavindecph