Ambitious about your beauty

Skønhedsprodukter af de reneste råvarer

Kvalitet, design og rene råvarer

Vores brand bygger på en kærlighed for kvalitet, design og rene råvarer.  

Hos Lavinde Copenhagen finder du udelukkende produkter, der er udviklet gennem test, tid, nærvær, passion og kvalitetssikring. Vores certificeringer er din garanti for, at vi holder ord, når vi siger, at vi tænker på din sundhed.

Kvalitet er et parameter i alt vores arbejde, hvad enten det drejer sig om udviklingen af produkter eller vores arbejdsmiljø.

Teamet er vokset med årene og i dag sidder der intet mindre end 10 medarbejdere, der dagligt fører brandet ud i livet.

Åbenhed i branchen

Det har hele tiden været en passion at inspirere andre i branchen til at tale mere åbent om ingredienser og indhold i produkter. Vores holdning er, at vi skal være endnu bedre til at oplyse forbrugeren om sundere skønhedsvaner.

Vi skal give dem et valg. Og det gør vi kun, hvis vi også tør at tale om vores egen produktion og de udfordringer vi oplever, når vi produktudvikler.

 Vi bekymrer os om dig, os selv, vores børn og vores fælles fremtid. Og vi er ambitiøse på vores alles vegne. Vi skal blive endnu bedre til at passe på os selv - uden at gå på kompromis med kvalitet.

For os er kvalitet lig med rene råvarer. Derfor er Lavinde Copenhagen ikke et sted, hvor du nøjes. Her får du ganske enkelt det bedste for dig og din hud - både mht. råvarer, kvalitet og resultat.

Historien bag Lavinde Copenhagen

Lavinde Copenhagen er resultatet af et både privat og professionelt partnerskab mellem Cecilie S. Vinde og Fillip Løwén Nielsen.

Idéen opstod tilbage i 2016, da Fillip efter flere år i branchen spottede et behov i markedet, der endnu ikke var udfyldt. Et behov for eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer. Selv samme behov stod Cecilie med, og derfor blev Lavinde Copenhagen til en fælles passion.

Og denne opstart blev grundlaget for, hvordan Fillip og Cecilie i dag har deres daglige gang i Lavinde Copenhagen.

Fillip er i dag stadig utrolig nærværende, når det kommer til markedets udvikling og strategiske tiltag, hvor Cecilies fokus i højere grad er branding og markedsføring. Produktudvikling er deres helt store fælles passion. Sammen lever og udvikler de brandets identitet på daglig basis.

MØD TEAMET HER

Det finder du hos os

Vi udvikler både hudplejeprodukter og kosmetik. Vores ilddåb var vores Beyond Volume & Curl Mascara, som var verdens første mascara certificeret af Asthma Allergy Nordic. Sidenhen har den vundet flere priser, og er stadig en bestseller hos os i dag.

Der er løbet meget vand under broen siden, og i dag finder du både andre mascaraer, makeup rens, håndplejeprodukter, serum og øjenmasker i vores sortiment.

Vores seneste lancering er vores Natural Glow Liquid Foundation, som også er den første foundation på markedet, der er certificeret af Asthma Allergy Nordic. Vi har arbejdet i døgndrift for at udvikle en formular, der blender naturligt ind i huden og som føles fløjlslet at bære.

Vil du se hele vores sortiment, så finder du det lige her.

UDFORSK PRODUKTER

Allergicertificeret

Alle vores produkter er certificeret af Asthma Allergy Nordic, og vores mascaraserie også af Allergy Certified.

Aktive ingredienser

I alle produkter finder du altid mindst tre aktive ingredienser, der enten styrker eller plejer hud eller vipper.

Parfumefri

Ingen af vores produkter indeholder parfume eller spor her af.

Vegansk

80% af vores produktsortiment er veganske. De sidste 20% er ikke, da vores mascaraserie indeholder bivoks.

Prisvindende brand

Vi er stolte over at have fundet flere awards bla. herunder Danish Beauty Awards 2018 og 2020, Matasprisen Skønneste Grønne Partner i 2022.

Cruelty-free

Vi tillader ikke dyreforsøg af vores produkter og ingredienser, og følger lovgivningen i EU.

Omtanke for miljøet

Alt vores yder emballage er FSC-certificeret, det vil sige at det er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt.

Velvære i fokus

Vi har et tæt samarbejde med Kosmetik & Hygiejne Branchens fagspecialister, der sikrer at vi tager din sundhed og velvære seriøst.

Gravid eller ammende

Vores produkter indeholder ikke hormonforstyrrende stoffer eller prostaglandin, og kan derfor bruges af gravide eller ammende.

Vi anbefaler altid at kontakte egen læge, hvis du er i tvivl om brugen af vores produkter.

Et grønnere sted

Lavinde Copenhagen har plantet 650 træer igennem Growing Trees Network Foundation, som vi agter at fortsætte med

Bidrag til udskyldige børn

Lavinde Copenhagen støtter Land Of Hope, som er med til at fjerne de rødder, der får overtro til at trives. Vi sikrer sammen en lysere fremtid for de udsatte heksebørn i Nigeria.

Danske Hospitals Klovne

Lavinde Copenhagen støtter de Danske Hospitalsklovnes arbejdeog er med til at styrke livsglæden og livsmodet hos børnene, så de får mere overskud til at stå sygdomsforløbet igennem.

Ambitious about your beauty

Mission

Vi udvikler en bred vifte af allergivenlige hudpleje- og kosmetikprodukter af høj kvalitet, og med et højt indhold af aktive sunde ingredienser. Det skal være muligt for alle, ligegyldig om du er allergiker, gravid, har en sart hud eller blot ønsker at beskytte din hud ved, at bruge vores produkter.

Vision

Vi vil skabe værdi for vores private- og virksomhedskunder ved at være den førende og mest innovative virksomhed i branchen, den fortrukne leverandør og den fortrukne arbejdsgiver.

Værdier

Respekt for os selv
Vi ønsker at være tro mod os selv og agere med integritet, fairness og autenticitet.

Respekt for andre
Vi skal leve op til det, der bliver lovet og sikre at vores produkter lever op til forventningerne.

Respekt for fremtiden
Vi skal udvise respekt for jordens fremtid, og til de kommende generationer.

Bliv inspireret på Instagram

@lavindecph