BLIV KLAR TIL

JULENS FESTER

Beyond Waterproof mascara

Årets sidste aften giver anledning til, at gøre lidt ekstra ud af dig selv og hvad er mere fangende end sorte fyldige vipper?

Beyond Waterproof har en intens sort farve der indrammer dine øjne. Børsten fanger og løfter alle dine hår, så du opnår smukke bukkede vipper. En vandfast formular der sørger for at dine vipper holder natten lang.

Shop den hjem, så du er klar til at kreere dit nytårslook.
Shop Waterproof

Inden det går løs nytårsaften, kan det være dejligt at forkæle dig selv lidt ekstra. Tilføj produkter til din makeuprutine, som både giver et smukt look og plejer dine vipper og hud. Udforsk vores makeupserie, hvor makeup møder hudpleje.

Naturlig eller mere festlig nytårsmakeup

NATURAL GLOW Liquid Foundation har en let og silkeblød formular, der giver dig en naturlig, ensartet og skøn glød, som holder hele natten. 


En let opbyggelig foundation

Om du ønsker en naturlig eller mere festlig nytårsmakeup, så er GLOW Foundation den helt rette base. Påfør et enkelt lag for det lette look eller byg den op for en stærkere dækkeevne.

Med den langtidsholdbare formel er GLOW Foundation helt perfekt til årets sidste fest, da du ikke behøver at tænke på touch-ups i løbet af aftenen.

Shop foundation

Skab dit nytårslook

NATURAL GLOW Liquid Foundation er let opbyggelig så den passer til lige det look du ønsker. Som det sidste touch, giver Beyond waterproof mascara volumen og et smukt buk.

Farveguide

For at opnå det smukkeste festlook, er det vigtigt at du finder den helt rigtige farve foundation, som blender perfekt ind med din egen hudtone. 


Følg vores farveguide hvor vi hjælper dig til at finde din undertone og nuance som matcher din hudtone. Så er du klar til gå det nye år i møde med den helt rette base! 

GÅ TIL GUIDE

Nytårsaften skal makeuppen have et ekstra touch. Udforsk NATURAL GLOW Liquid Foundations fem nuancer.

UDFORSK FOUNDATION

Happy new year

Fri fragt

Køb for over 200,- og få gratis fragt

Hurtig levering

Nyd julen mere: Bestil online og få det til døren

Click & Collect

Afhent din ordre i vores click-and-collect

100.000+ glade kunder

Siden 2018 har vi haft 100.000+ glade og tilfredse kunder

4.8 ud af 5 stjerner

Læs vores anmeldelser på Trustpilot

Vi støtter Julemærke Hjemmene

Vi donerer 1 kr. for hver sendte pakke

Bliv klar til nytår