ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS

Clean, innovative beauty

It's beginning to look a lot like Christmas

En intens sort farve

Bliv klar til julens magiske aftener med vores volumengivende BEYOND Volume & Curl mascara, der bukker hver enkelt vippe med dens intense sorte formular.
Vores prisvindende mascara giver det perfekte finish til ethvert julelook!
Klik bestselleren hjem, så du er klar til at kreere dit festlook til jul.
Shop Beyond

Julen er en magisk og hyggelig tid, men kan også være stressende for os alle. Derfor er det vigtigt at forkæle sig selv lidt ekstra.

Dette kan du gøre ved at tilføje kosmetik, som både giver dig et smuk look og plejer din hud og vipper, så der er mere tid til julehygge. Udforsk vores makeupserie, hvor makeup møder hudpleje.

Fra fint og naturligt til festlig aftenmakeup

NATURAL GLOW Liquid Foundation har en let og silkeblød formular, der giver dig en naturlig, ensartet og skøn glød, som varer hele dagen. Den perfekte gave til din hud i julen.


En let opbyggelig foundation

For et mere festligt look er denne foundation helt exceptionel. Her kan du nemt påføre flere lag så du får en mere dækkende base. 

Med den langtidsholdbare formel er den perfekt til julehøjtidens arrangementer, da du ikke behøver bekymre dig om touch-ups i løbet af aftenen.

Udover at være den perfekte base, har NATURAL GLOW anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper med at reducere rødme og akne, samtidig med at den holder din hud sund og hydreret i vinterkulden.

Shop foundation

En gave med omtanke

Julens er hjerternes fest, og det er derfor tid til at forkæle dem du holder af. Forkæl dine nærmeste med kosmetik i høj kvalitet.

Vores eksklusive udvalg af skønhedsprodukter er skabt af de reneste ingredienser og allergicertificeret, hvilket er DIN garanti for, at vi holder ord, når vi siger, at vi tænker på din sundhed.

Om du ønsker at give en julegave som kan blive brugt som en fast del af hverdagen eller øjeblikke med selvforkælelse, så kan du finde den her. 

SHOP JULEGAVER

Fri fragt

Fri fragt over DKK 200,-

Hurtig levering

Nyd julen mere: Bestil online og få det til døren

Returnering

Returnering af julegaver indtil d. 31/12-23

100.000+ glade kunder

100.000+ tilfredse kunder siden 2018

4.8 ud af 5 stjerner

Læs vores anmeldelser på Trustpilot

Vi støtter Julemærke Hjemmene

Vi donerer 1 kr. for hver sendte pakke

Shop dine favoritter hjem til jul