Mere end blot en foundation

skrevet af Nadia Harritz d.

Det er sommer - det er varmt, det er vinter - det er koldt, det regner, det sner, solen skinner - ja det danske vejr er omskifteligt, og det stiller store krav til vores hudplejerutine og ikke mindst vores valg af makeup.

En foundation skal gerne give os en flot finish og ikke mindst en LÆKKER glød!

allergivenlig foundation

Derudover har vi alle forskellige præferencer og gerne mange af dem, for hvem vil ikke gerne have den flotteste hud. Samtidig med at gøre noget godt for den og ikke mindst beskytte og passe på den. Tænk hvis man kunne få en foundation, der kan det HELE?

Tør, normal eller kombineret hud – en foundationserie der kan bruges af alle hudtyper

NATURAL GLOW Liquid Foundation er sammensat af de lækreste råvarer og den opfylder langt de fleste ønsker, med den unikke sammensætning der både gør den ideel til dig med sensitiv hud, tør hud, fedtet hud og moden hud. Kort sagt kan den bruges af langt de fleste og har regenererende og genopbyggende egenskaber, der beskytter og plejer din hud.

En allergivenlige foundation, der også er udviklet til dig med sart hud, som kan bygges op og på den måde er den genial både til hverdag og fest, da den holder usædvanlig godt dagen eller natten lang.

3 aktive hovedingredienser Fugter Strammer op samt
reducerer fine linjer og rynker
Antiinflammatorisk (Reducerer rødme og hævelse) Genopbygger hudbarrieren Kollagen stimulerende Antibakteriel (reducerer acne)
Vitamin PP (B3) x x x x x
Escina x x
Phytosphingosine x x x x

 HUSK! SWIPE TIL VENSTRE FOR AT SE HELE SKEMAET ->


Bevar din glød

Opnå et naturligt resultat med masser af glød, der holder hele dagen. NATURAL GLOW Liquid foundation er en let opbyggelig foundation, der smelter ind i huden pga. dens lette konsistens. En foundation uden olie, der er let at blende ind, og som bevarer din glød og din huds naturlige struktur.

Foundation uden parfume og parabener
En allergivenlig makeupserie uden at gå på kompromis. NATURAL GLOW Liquid Foundation er mere end blot en foundation. Serien giver glød dagen lang og er beriget med aktive ingredienser.

 

Verdens første

Udover disse virkelig værdifulde egenskaber, er vores foundationserie revolutionerende på et helt særligt område! Den er nemlig DEN FØRSTE FLYDENDE FOUNDATION I VERDENEN certificeret af Asthma Allergy Nordic!

Så hvis du søger en foundation uden unødig kemi og allergifremkaldende stoffer, så skal du ikke lede længere. 

Certificeringen godkendes nemlig kun af Asthma Allergy Nordic, hvis produkternes indhold opfylder de meget høje krav. Dette betyder også, at du kan bruge vores foundation som gravid og ammende, og hvem ønsker ikke en smuk finish og lækker glød i den situation!?

Så ønsker du at starte et sted, så kan vi varmt anbefale vores kosmetik eller hudplejeprodukter, som alle er uden parabener, parfume og uønsket kemi. Udskift din foundation med vores nye serie, der ikke kun giver en smuk glød, men også har et minimalt indhold af tungmetaller og indeholder ikke parfume.

Foundation uden parfume og parabener
Certificeringen er din garanti for, at vi tager din sundhed seriøs.


Det skal ikke være svært at finde den rigtige farve!

NATURAL GLOW Liquid Foundation fra Lavinde Copenhagen giver dig ikke kun en fantastisk glød, men stimulerer også bla. hudens egen kollagenproduktion. Den silkebløde formular passer til alle hudtyper og kommer i 5 nuancer.

Hvilken nuance er du? Bliv klogere på din undertone i vores unikke guide. Tag guiden i dag bestående af 3 simple steps og find dit match.

tag farveguide og find din foundationfarve

 

Be a first-mover

Tag et aktivt valg for dig og din hud med NATURAL GLOW Liquid Foundation. Verdens første flydende foundation certificeret af Asthma Allergy Nordic.  

 

Shop foundation

shade 201
NATURAL GLOW
Foundation 201
Shop her
shade 203
NATURAL GLOW
Foundation 203
Shop her
206
NATURAL GLOW
Foundation 206
Shop her
foundation
NATURAL GLOW
Foundation 207
Shop her
shade 209
NATURAL GLOW
Foundation 209
Shop her

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Skriv en kommentar