HYPED EYELASH SERUM – ET ALLERGIVENLIGT VIPPESERUM MED SYNLIGE RESULTATER!

skrevet af Frederikke Flesborg d.

Vi er mange, som drømmer om lange og fyldige vipper, der er med til at åbne og indramme vores øjne. Og er man en af dem, som har det fra naturens side, ja hvad mere kan man så ønske sig? Men er man derimod en af dem, som godt kunne tænke sig bare et my længere vipper, så er der heldigvis hjælp at hente!
Her hos Lavinde Copenhagen, har Frederikke og Katrine brugt Lavinde Copenhagens Hyped Eyelash Serum hver dag, én gang om aftenen i 5 uger. Wow, sikke et resultat!


Resultatet før HYPED - Eyelash Serum  /   Resultatet efter HYPED - Eyelash Serum   

Resultatet før HYPED - Eyelash Serum  /   Resultatet efter HYPED - Eyelash Serum 

 

VERDENS FØRSTE ALLERGICERTIFICERET EYELASH SERUM

HYPED – Eyelash Serum er som den første i verden certificeret af Asthma Allergy Nordic.

Den indeholder bl.a. Lavinde Copenhagens effektive PEP-4 formular – Myristoyl Hexapeptide-16, Myristoyl Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2. Alle fire peptider har dokumenteret effekt, som er kendt for at få vipperne til at gro hurtigere og blive lange, gøre vippestråene fyldigere, og for at give næring og pleje til vipperne.

De øvrige aktive ingredienser er også med til at berolige øjenlågene og bidrage med vigtige vitaminer og mineraler.

 ”Efter et langt kemoforløb hvor jeg havde mistet alt mit hår, var jeg særligt ked af at mine øjenvipper var væk. Jeg gik derfor ned i min lokale Matas og de anbefalede mig at prøve Lavinde Copenhagen. Det fangede min opmærksomhed og samtidig synes jeg også at det var en god pris, da denne type vare ofte er ret dyr.
Efter endt kemo gik jeg igang med at bruge Lavindes øjenvippeserum hver aften. Jeg oplevede en ret hurtig virkning og mine vipper er både blevet længere og tykkere end de var før jeg fik kemo. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger omkring Lavinde Copenhagens øjenvippeserum til andre.”

– Roseanna, 36 år. ET ALLERGIVENLIGT VIPPESERUM MED SYNLIGE RESULTATER!

HYPED – Eyelash Serum giver et synligt resultat efter 3-5 uger.

Hvis du ønsker at holde dine nu lange og fyldigere vipper ved lige, så anbefaler vi at anvende serum 2-3 gange om ugen.

HOW TO: Påfør serummet med et strøg på den tørre vippelinje, lige over dine vipper.

 

 ”Jeg har prøvet mange forskellige dyre vippeserum og opgivet undervejs. Jeg gav HYPED vippeserum et forsøg og efter bare 3 uger kunne jeg tydeligt se, at mine vipper var blevet tykkere, længere og synede mørkere!”

– Victoria, 26 år.   VIDSTE DU, AT HYPED KAN BRUGES AF GRAVIDE OG AMMENDE?

Som du måske allerede ved, bruger vi ikke den medicinske ingrediens Prostaglandin i vores eyelash serum. Dette kan du læse mere om her. 

 

Nyere indlæg →

Skriv en kommentar

Blog

RSS
adventsgave allergivenlig foundation allergivenlig hudpleje allergivenlig kosmetik allergivenlig makeup allergy friendly årets julegave asthma allergy nordic eyelash serum foundation fødselsdagsgave gaveæske gift giftbox håndcreme håndpleje inspiration julegave julemakeup lavinde copenhagen makeup mascara nytårsmakeup pakkekalender teenager tip tips tips og trick værtindegave øjenmaske

JULENS MAGISKE GAVER

skrevet af Nadia Harritz

Nu er det jul igen, nu er det jul igen og julen varer lige til… NYTÅR! 🎉 December er allerede i gang og dermed er dette...

Læs mere
allergivenlig foundation allergivenlig hudpleje allergivenlig kosmetik allergivenlig makeup allergy friendly asthma allergy nordic blog certificering foundation før og efter før/efter glød makeup parabenfri parfumefri parfumefri foundation

Mere end blot en foundation

skrevet af Nadia Harritz

Det er sommer - det er varmt, det er vinter - det er koldt, det regner, det sner, solen skinner - ja det danske vejr...

Læs mere