Hemmeligheden bag vores eksklusive håndplejeserie

skrevet af Nadia Harritz d.

”Hvor har vi bare manglet en pæn håndplejeserie uden parfume. Det har været svært at opdyrke, og derfor var der heller ikke lang betænkningstid ved tanken om at skulle kaste sig over at udvikle en håndplejeserie” - Cecilie Svendsen Vinde & Fillip Løwén Nielsen.

Vi tænker mere end nogensinde over, især vores håndhygiejne, og derfor er det også så vigtigt, at man tænker over, hvad man byder sin hud, særligt huden på hænderne, som er mest udsat for den daglige eksponering.

Håndplejeserie uden parfume og parabener til børn

 

Gode, plejende ingredienser

Hele vores håndplejeserie er udviklet med tanken om at tilbyde en håndplejeserie med gode, plejende og ikke mindst allergivenlige ingredienser, pakket ind i et lækkert, enkelt, nordisk design. 

Når du benytter vores håndplejeserie, skal du ikke bekymre dig om parfumestoffer, hverken af den ene eller anden art, for som vi tidligere har skrevet i vores blogindlæg ”Øko, naturligt og allergifremkaldende” du kan læse her, så kan huden ikke kende forskel på naturlig eller syntetisk parfume. Dog kan et produkt godt efterlade en skøn duft. Derfor har vi udvidet vores sortiment af hudpleje uden parfume og parabener. Tag f.eks. vores håndsprit der efterlader huden med en let nøddeagtig og frisk duft. Hånddesinfektionen i gel indeholder glycerin, er fri for parfume, parabener og det bedste af alt: Den klistrer ikke, når den er fordampet!

Allergivenlig håndsprit Lavinde Copenhagen

Vi manglede en håndsprit i et flot design, som giver en lyst til at have den stående fremme, og som blender ind og ikke skriger af hånddesinfektion. Derfor går det enkle design igen på alle vores produkter og udgør en helhed, når de står sammen på badeværelset. På den måde er de tænkt til at give både dig og dine gæster en oplevelse af velvære og ultimativ luksus.

 

5 facts om Lavinde Copenhagens uparfumeret håndplejeserie

• Allergicertificeret

• Mild og skånsom

• Indeholder mindst 3 plejende ingredienser

• Kan bruge af alle familiemedlemmer – store som små

• Smukt nordisk design, der klæder alle hjem

 

Nyd den skummende fornemmelse

Vores flydende håndsæbe uden parfume og parabener er sammensat med skånsomme og plejende ingredienser som skummer på den lækreste måde og begrænser fugttab med sine mange fugtgivende ingredienser. Håndspritten har en mild duft, og på trods af at den indeholder rigeligt fugtgivende ingredienser, efterlades huden blød og ikke fedtende...

En fed fugtbombe

Sidst men ikke mindst har vi vores kære håndcreme uden parfume og parabener, som er et fugtboost uden lige. Den indeholder en bred vifte af fedtstoffer samt vitamin E og aloe vera.

På denne måde giver serien både masser af fugt samtidig med, at den beroliger og regenerer din hud, og så kan den tilmed bruges af hele familien.

allergivenlig håndcreme

Noget man ofte ikke tænker på, som forbruger, er alle de tanker, der kan være lagt bag udviklingen af et produkt.

Når vi udvikler nye produkter, så tænker vi meget over, hvilke udfordringer man som forbruger kan have ift. ingredienser, design og brug. Disse udfordringer forsøger vi så, på bedst mulig vis, at komme uden om, når vi udvikler.

Tag for et eksempel vores håndcreme.

Det var vigtigt for os at cremen var høj og slank, så den nemt kan passe ned i håndtasken, og ja det var bestemt ikke lige til at finde denne type emballage, i et elegant design, det var faktisk tæt på umuligt, men vi gav ikke op- hvilket vi aldrig gør!

I dag står vi med en allergivenlige håndcreme, der passer perfekt ned i de fleste håndtasker og som stråler af luksus.

 

Asthma Allergy Nordic
Vidste du, at alle Lavinde Copenhagens
produkter er certificeret af Asthma Allergy
Nordic - Selected With Care?

 

 

”Den er så mild og skånsom mod hænderne”

Lavinde Copenhagen Youtube håndplejeserie uden parfume
Se i det nyeste YouTube-afsnit tanken bag Lavinde Copenhagens nye håndplejeserie her. Teamet bag det prisvindende, eksklusive kosmetikbrand giver deres bud på, hvorfor håndplejeserien er så meget mere end blot en håndsæbe, håndcreme og håndsprit.

 

Shop favoritterne her 

Så forkæl ikke bare dine hænder med vores parfumefrie håndplejeserie, der er skånsom mod huden, men rig på vitaminer, men pynt også badeværelse, køkken eller generelt hjemmet med vores smukke håndplejeserie i nordisk design.

Du kan shoppe vores nyeste familiemedlemmer indenfor allergivenlig hudpleje her:

håndcreme lavinde copenhagen handcream handwash håndsæbe lavinde copenhagen
handsanitizer gel lavinde copenhagen  

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Skriv en kommentar

Blog

RSS
adventsgave allergivenlig foundation allergivenlig hudpleje allergivenlig kosmetik allergivenlig makeup allergy friendly årets julegave asthma allergy nordic eyelash serum foundation fødselsdagsgave gaveæske gift giftbox håndcreme håndpleje inspiration julegave julemakeup lavinde copenhagen makeup mascara nytårsmakeup pakkekalender teenager tip tips tips og trick værtindegave øjenmaske

JULENS MAGISKE GAVER

skrevet af Nadia Harritz

Nu er det jul igen, nu er det jul igen og julen varer lige til… NYTÅR! 🎉 December er allerede i gang og dermed er dette...

Læs mere
allergivenlig foundation allergivenlig hudpleje allergivenlig kosmetik allergivenlig makeup allergy friendly asthma allergy nordic blog certificering foundation før og efter før/efter glød makeup parabenfri parfumefri parfumefri foundation

Mere end blot en foundation

skrevet af Nadia Harritz

Det er sommer - det er varmt, det er vinter - det er koldt, det regner, det sner, solen skinner - ja det danske vejr...

Læs mere